6 Aralık 2013 Cuma

The Balm Cabana Boy

Merhaba

Bugün de artık bir klasik olmuş allığı bir de ben yazmak istedim :)

The Balm ürünleri malumunuz, Gratislerde satılan, indirimsiz dönemlerinde bile yurtdışı fiyatlarına göre ucuz olup, indirim döneminde tadından yenmeyen ürünlerdir. En popülerlerinden biri de Cabana Boy allık olsa gerek.

Tabii ki ilk başta bir The Balm klasiği olan ambalaj dikkatimizi çekiyor. Allık size aynı çizim olan bir ambalajla geliyor. Kartondan olduğu için pek sağlam değil.


İlk başta baktığınızda rengi ürkütücü gözükebilir. Hafif elle uygulamazsanız ise yanakta da korkunç gözükebilir.

Güneş ışıksız ortamda görünümü:


Güneş ışığında:

İçindeki minik parıltılar ortaya çıkıyor. Kesinlikle sim değil, ışıltılar. Cilde sağlıklı bir görünüm veriyor.


Işıltıları daha net görmek için:



Ama kesinlikle hafif bir elle uygulamak lazım. Allıktan fırçanıza küçük bir miktar alın ve fazlasını allığın kenarına pıtpıt yaparak atın. Ben bu allığı uygularken MAC 129 veya Real Techniques Blush Brush kullanıyorum.


Pigmentasyonu çok çok iyi. Kalıcılığı ise benim karmadan kuruya dönük yanaklarımda gayet iyi.

Elimde swatchı:


Yanağımda:




5 yorum:

  1. Allık yakımış sana. :) Yalnız şok oldum sivilcelerinin hepsi geçmiş. Cildin için ilaç mı kullandın? yoksa cilt bakımı ürünleriyle mi bu müthiş hale gitirdin? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Mutlu oldum bu yorumu okuyunca, evet ilaç kullandım hatta hala kullanıyorum. Birkaç sivilcem daha kaldı yanaklarımda :) Cilt bakım ürünlerinin de katkısı var tabii ama :)

      Sil
  2. ne kullanıyorsun ilaç olarak? :) Bende zoretanin kullanıyorum. 4. ayıma geçtim. benimde yüzüm aynı senin ki gibiydi. Şua bir iki tane sivilcem kaldı. Ama bu seferde sivilce izlerinden şikayetçiyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben acnelyse ve isotrexin kullanıyorum :) daha doğrusu son zamanlarda isotrexin. Hala tam toparlanamadı yüzüm, 1 yıl olacak neredeyse :)

      Sil
  3. Bloğunuzun takibindeyim bana da beklerim :)
    pisimel.blogspot.com

    YanıtlaSil