13 Haziran 2013 Perşembe

MAC Ruby Woo

Merhaba

Bugünkü konuğumuz gerçekten çok iddialı olan bir renk, Ruby Woo. Anneme bana RiRi Woo alır mısın dedim, sağ olsun Ruby Woo almış. Ne yapalım, kısmet.

Bildiğimiz kan kırmızı, göze çok çarpan bir renk. Mavi alt tonlu. Doğru makyajla tamamlanmalı, yoksa maymuna dönmek büyük olasılık.
Ben bu rengi açık ve pürüzsüz tene çok yakıştırıyorum. Benim tenim pürüzlü.. (:() Ama bilmiyorum, hoşuma gitti gibi. Kullanılmayacak bir renk de değil, benim için.

Sanırım bu rujda en göze çarpan şey. KALICILIK. İnanılmaz kalıcı bir ruj, dudağınızı yaladığınızda kalıyor. Silinmesi için afı gafı yutmanız gerekiyor yemek bakımından. Bu açıdan gerçekten iyi. Gece, dışarı çıktığınızda sizi silik bir şekilde yarı yolda bırakmaz.

En kötü kısmı ise sert yapısı. Kendisi Retro Matte bir ruj olduğu için çok sert ve aynı zamanda dudak kusurlarını çok belli edebilecek bir yapıda. Sürmeden önce mutlaka dudaklara peeling yapıp, nemlendirici sürmek gerek yoksa yoluk görünüm pek hoş durmayabilir.

Kırmızı ruj kullanırken en önemli detaylardan biri de dudak kalemi. Taşan ruj facia, taşan kırmızı ruj daha da facia. Dişe bulaşandan bahsetmiyorum bile. Ben Essence'in Femme Fatale 10 dudak kalemini kullandım. Essence kalemler inanılmaz başarılı.


Bu ruju iki tane makyaj ile tamamladım.

1-  Pöf çok tipsiz.



 Sadece dudakları ön plana çıkartacak şekilde, yüzümde L'Oreal Lumi Magique fondöten var, göz kapaklarımın rengini Inglot fark bazı ile eşitledim, göz altlarıma Bobbi Brown Corrector'u, üstüne Bourjois Healthy Mix kapatıcıyı Ecotools Airbrush Concealer fırçası ile sürdüm (bu fırça bir harika dostum). Dudaklarda ise Essence Femme Fatale - 10 dudak kalemi üzerine MAC Ruby Woo var.


2- Daha makyajlı (daha çok beğendim galiba)



Yukarıdaki makyajın üzerine The Balm Bahama Mama'yı Essence'in açılı allık fırçası ile kontür olarak uyguladım. Inglot 1SS  fırça ile iyice dağıttım. Allık yok, Essece Breaking Dawn koleksiyondan Bella's Secret aydınlatıcıyı Essence'in açısız allık fırçası ile elmacık kemiklerime, alnıma geçtim.
Göz kapaklarıma Urban Decay Naked 2 Palet'ten Bootycall ve Verve renklerini hafifçe karıştırıp uyguladım, üzerine ince bir şekilde Flormar Dipliner ile eyeliner çektim. Sonra da favori maskaram L'Oreal Volume Million Lashes'ı kirpiklerime sürdüm.


Sol taraf Essence Dudak Kalemi, sağ taraf Mac Ruby Woo




Evet, siz ne düşünüyorsunuz? Sizce hangi görünüm daha iyi? Öneriniz/tavsiyeniz var mıdır? :)

Bu arada, gözlüklü daha iyi değil mi? Bence öyle :)



Sevgiler :)

Facebook: Irmak Sipahioğlu
Twitter: https://twitter.com/Official_IrmakS
Instagram: Official_IrmakS
Bloglovin': http://www.bloglovin.com/irmaks

5 yorum:

  1. şahane! ben russian redi aldığıma o kadar pişmanım ki ruby woo tam istediğim kırmızı gibi gözüküyor hem kadifemsi hem de direk imza makyajına uygun:) riri wooyu da net swatchlarından gördüm ruby wooyu da ama bence ruby bin basar, hayırlı olsun bebek, çook yakışıyor sana kırmızı:)

    YanıtlaSil
  2. Ha bir de her iki halinde güzel ama gözlükler de çok yakışmış, muah!.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aysel ablacım çok teşekkür ederim :) Evet Ruby daha güzel gibi ama benim asıl amacım Rihanna imzası kapmaktı, yoksa böyle iddialı bir kırmızının bana çok yakışacağını düşünmüyordum ama beklediğim kadar da kötü durmadı :) Onda da Riri imzası siliniyormuş zaten hemen deyip kendimi avutuyorum :)
      Muah :*

      Sil
  3. gayette yakışmış :-) ben gözlüksüz halinede çok yakıştırdım

    YanıtlaSil