1 Nisan 2013 Pazartesi

MAC Archie's Girls Koleksiyonu Veronica's Blush Face Powder

Merhaba

Bugünün konusu da MAC'in bu cicili bicili kaplarla çıkardığı koleksiyonun iki face powderından biri olan Veronica's Blush. Aslında ben diğerini daha çok istiyordum ama o maalesef Türkiye'ye gelmemiş. Gelirse onu da almayı düşünüyorum. Bu koleksiyon hala satışta ama geçen hafta Palladium Mac'te son Veronica's Blush'ı ben aldım. Başka şubelerde durum nedir bilmiyorum.

Kabı siyah, klasik MAC kaplarından değil. Ben kaba, dış görünüşe önem veriyorum. Klasik siyahın asilliği haricinde böyle sevimli kaplara da bayılıyorum.


Face powder olarak geçse de tüm yüze sürmek için uygun değil. Ben allık olarak kullanıyorum. Üstündeki kalpler sanırım yüzeysel değil. Çünkü bir kaç kere kullanmama rağmen bir silinme, karışma vs olmadı. Bu renk kombinasyonu bana Essence'in Home Sweet Home koleksiyonunda çıkardığı "Knits for Chicks" allığı hatırlattı.


Benim yanağımda duruşu böyle. Cilt tedavim hala devam ediyor. Gelişme kaydedildi gibi. Bakalım. Bu çıplak yanağım değil, altında Maybelline Fit Me fondöten ile theBalm'ın Balm Shelter'ını karıştırıp sürdüm.



Bu da yüzümde genel görünüşü.


Kalıcılığı çok iyi. Zaten MAC'in yüz ürünlerinin kalıcılığı tartışmasız çok güzel. Bu face powder/allık hakkında söyleyebileceğim tek olumsuz şey 79 TL'lik fiyatı.



2 yorum:

  1. Beni urunlerin hep ambalajlari/gorunumleri ceker oncelikle, bu da onlardan:) Pek guzel :) Gule gule kullan canim :)

    Bizede bekleriz:)

    http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil