25 Şubat 2013 Pazartesi

Essence Home Sweet Home Collection - Allıklar

Merhaba

Neden sürekli bloğa sık sık yazmaya karar verip sonra yazmıyorum acaba. Bilmiyorum. Bu allıkların fotoğrafları da önceden hazırdı ama sonra Gratislerde bittiğini görünce yazmayacaktım ama geçen gün Kozzy Gratis'te yeniden hepsinin satışta olduğunu gördüm, yazıyorum.

Ben bu koleksiyondan 2 allık, 2 ruj, 4 oje aldım. Yiyecek miyim bunları acaba. Bilmiyorum.
Allıkları tanıtacağım şimdilik, yarın sabah da fotoğraf çekebilirsem akşama rujları yazabilirim. Ojelerin hepsini sürdüm ama fotoğraf çekmedim kek gibi.

Neyse konumuza gelelim, allıklar.

Numara 01, Knits For Chick. Tabanı çok açık bir pembe. Koyu tenlerde belli olmayabilir. Onun üzerine de koyu bir pembe desen var ve bence çok sevimli. Bayıldım. Swatchlar:




Açık pembe, koyu pembe, karışık


No.02 ise Wool-d you cuddle me? Ihıhıhıhı ne şeker isim öyle. Her neyse. Bu şeker mi şeker allığımız da çok açık bir turuncu (bakın şeftali demiyorum, turuncu) renk üzerine yine koyu pembe desenli allık. Buyrunuz swatchlar.





Açık renk, koyu renk, karışık


Sonuç olarak:


Kalıcıkları az, pudrayla desteklenebilirler. Gördüğünüz gibi ambalajlar klasik ama dandik. Ama ben daha fazlasını beklemiyorum çünkü fiyatlar 9.50 lira. Bundan iyisi de yoktur heralde. Ben günlük olarak allığımı tazelerim, ambalaj da benim için önemli değil diyorsanız alın güle güle sürün çünkü çok sevimliler.



2 yorum:

  1. Bence şeftali renkler harika görünüyor, şeker gibi.Bu arada yazım diline bayıldım bkz. fotoğraf çekmedim kek gibi hahaaha alemsin :))

    Artık blogunu takipteyim, bana da beklerim :)

    http://visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) İçimden ne geliyorsa yazıyorum, beğenildiyse ne mutlu :)))
    Hemen takip ediyorum ben de.

    YanıtlaSil