2 Ekim 2013 Çarşamba

Benefit Porefessional - Gözenek Küçültücü Baz

Merhaba

Benefit markasına bayılıyorum. Ehh, fiyatlar biraz uçuk Türkiye'de, kabul ediyorum ama ürünleri ciddi anlamda başarılı. Şimdi elimde bu baz ve bir de seti var, gözlerim Gimme Brow'a odaklı :)

Bugünkü tanıtacağım ürün de, hem gözenekleri küçültmeye yarayan (anlık, düzenli kullanımda kalıcılık iddia ediyor), hem de iyi bir makyaj bazı olan Porefessional.
Bir kere isim çok yaratıcı :)

Böyle bir ambalaj ile geliyor ürün size (bir de dış kabı var). Benefit'in aynı zamanda ambalajlarını da çok sevimli buluyorum :)


Yapısı silikonlu. Her ne kadar renkli gibi gözükse de cildinize sürdüğünüzde şeffaflaşıyor. Yani her cilt rengine uygun. Ben NW 25 olan kendimde de, NW 40 civarı olan annemde de kullandım. O konuda hiçbir problem yok. Çok az bir miktarı yetiyor. Ben sadece gözeneklerimin bol olduğu yerlere, yani burun kenarımdaki yanak kısımlarına ve T bölgeme uyguluyorum.
Uygulamak çok kolay, yumuşak yapıda. Hemen dağılıyor.


Gözenekleri gerçekten kapatıyor. Düzenli kullanımda kalıcı olarak gözenekleri küçülttüğünü iddia ediyor ama ben düzenli kullanmıyorum. O yüzden o konuda bir şey diyemiyorum.

Buyrunuz önce-sonra fotoğrafı (burun kenarına ne oldu diye sormayın, ürünü iyi dağıtamamıştım)



*Ürün benim sivilce tedavisinden sonra hassaslaşan cildimde bir hassasiyet yapmadı. Fakat, Oreo Seven Kız 'da yanma yapmış. Deneyerek almak en faydalısı.

Sevgiler :)

13 yorum:

  1. Ya ben bunu hep alacağım diyorum sonra da vazgeçiyorum, burnumdaki gözenekleri kapatır mı acaba modundayım ama görüyorum ki baya küçültmüş sende. Alacağım galiba bunu okuduktan sonra.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok memnunum gerçekten epey küçültüyor :) Tavsiye ediyorum ben ama sen yine de dene orada. Memnun kalmazsan çok mahçup olurum :)

      Sil
  2. Instagramda paylaşmıştım belki görmüştürsün canım bu bende hassasiyet oluşturdu :( yanaklarım biber gibi yandı resmen:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet görmüştüm :( Benim cildim eskiden hiç hassas değildi, sivilce tedavisi görmeye başladığımdan beri epey hassaslaştı ama bende öyle bir sorun hiç yaratmadı :( senin cildin çok çok hassas demek ki. Üzüldüm şimdi :( Hemen yazıya bu detayı ekleyeyim izninle.

      Sil
    2. Neyseki tam boyu değildi:/ ekle tabi canım.

      Sil
  3. Merhaba Irmak,

    Güzel günlerde kullanmanı dileriz. :)
    Bene-Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünü çok denemek istiyorum fotoğrafta da sonuç güzel gözüküyor. Blogunu biraz önce gezinirken keşfettim ve takibe aldım :) bana da beklerim http://ecegucel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Çok merak ediyorum bu ürünü. Kendimi tutamayıp alabilirim her an :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok seviyorum :) Eğer gözenek problemi varsa alınmalı bence :)

      Sil
  6. benimde aklıma yattı şimdi :)

    YanıtlaSil