8 Mart 2013 Cuma

Son Zamanlardaki Alışverişlerim.

Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun, benim aklım başımda değil.

Merhaba
Gördüğünüz gibi içeriğe çok uygun bir giriş yaptım. Biliyorsunuz bugün 8 Mart. Günlerdir gün sayıyorum ben geçen yılki gibi her şey %50 indirime girecek ben de yardıracağım diye. Ama Gratis ve Watson's bana kabak gibi "YOH YEA" cevabını yapıştırdı. Saçma saçma indirimler oldu. Sadece The Balm'da adam gibi %50 vardı ama zaten benim evde bir The Balm standı var napayım sizinkini ben. Onun dışında da işte 2. ürüne %50 gibi saçma bir indirim vardı ki saçma, normal şartlarda da olan bir indirim bunlar. Üzgünüm G ve W. Bizimle değilsiniz. Gördüğünüz gibi isimlerinizi uzun uzun yazmaya bile tenezzül etmedim.
Ondan önce de Naslii'nin blog satışından bir şeyler aldım. Daha doğrusu bir tanesi blog satışından diğerleri de benim ricam üzerine. Kendinise çok teşekkür ediyorum :)

Neyse gelelim aldıklarıma:



Naslii'dan

1- Essence Vintage District Allık: Yayy! Bunu çok istiyordum ve Türkiye'ye gelmeyecek diye ağlıyordum resmen. Sonra bilgisayarı açtım bir baktım Naslii satıyor ve postu yayınlayalı daha 4 dakika olmuş. Kimse kapmamıştır heralde diyerek ışık hızıyla mail attım. Ve kaptım. Çok mutluyum. Vuhuu.
2- Catrice Lip and Cheek Color C01 - Discreet Artist: Bu da yine Naslii'dan aldığım şirin mi şirin pembe mi pembe krem allığım. Ruj olarak da kullanılıyormuş. Rengi çoook tatlı.
3- Essence Hugs&Kisses 01 Dating Prince Charming Allık: Bunu da çok istiyordum ve satıp satmayacağını Naslii'ya sordum. Olur dediği an derste "Allaaaahhh" diye uçtuğumu hatırlıyorum. Yaşasıın.

Gratis'ten

1- The Balm Bahama Mama: Sadece Bahama Mama'yı alıp çıktım. Bu bende var zaten. Bunu hain ve gıcık kuzenime aldım. İnşallah suratında sivilce yapar. Şaka şaka seviyorum kendisini. 21 Tl'den 10.5 tl'ye inmişti. Eneee diyerek Optimum'da son kalanı aldım. Daha bakardım da bir sürü bayan standın önünde birbirlerini dövmekle meşguldu. Aradan sıyrılıp kaparak uzaklaştım.
Bu arada inanabiliyor musunuz? Bu allık İngiltere'de 20 POUND. BAYA 20 POUND. Ben Türkiye'den 3-4 pounda alırken gariban Britanyalılar neden 20 Pounda alıyorlar? İngilizler diye, kraliçeleri var diye zengin mi olmaları gerekiyor. İSYAN EDERİM.

Watson's

Ay en çok alışverişi buradan yaptım ama nasıl keyifsizdi anlatamam. Kadın kuyruk gibi peşimdeydi ve makyajı iğrençti. Neyse ki terslemeden kendimi tuttum. Tersleseydim de bir şey olmazdı üstüne kusmadığıma falan şükrederdi.

1- Rimmel Glam Eyes Mono Eyeshadow - 030 Smokey Quartz Far: Rengini çok beğendim. Bu tonda zibilyon tane farım var ama bir seyahate gittiğimde o koca paletleri taşımak yerine bunu atarım hemen çantaya giderim. 5 Tl'ye geldi zaten indirimle.
2- Rimmel Apocalips Lip Lacquer - 201 Solstice: Bunu çok beğendim, gloss ambalajında ruj gibi. Yapısı çok güzel. Yapış yapış değil, ağır bir kokusu da yok. Rengini olduğu gibi veriyor. Ben oldukça nude bir renk seçtim.
3- Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer: Göz altlarımdan mağdurum. Morlar ve derisi bir garip. Bu büyük ihtimal kapatıcılık olarak bana yeterli gelmeyecek. Ama benim için nemo problemo. Diğer kapatıcılarımdan birinin üstüne aydınlatma amaçlı kullanacağım. Aydınlatmasını beğendim.
4- Maybelline Master Piece Eyeliner: İncecik ucuyla dilediğiniz boyutta eyeliner çekebiliyorsunuz. Bende var bundan zaten, yedeğini aldım çünkü çok seviyorum ve hafif bir makyaj istediğimde çok pratik oluyor.
5- Bourjois Rouge Edition - 05 Brun Boheme: Bunu da günler önce teyzemle seçip indirim günün bekledik. Bunu da teyzeciğime aldım, güle güle sürsün.
6- Bourjois Healthy Mix Concealer - 53: Problemli göz altları benden sorulur. Çok övülüyordu deneyeyim dedim. Bakalım, beğendim gibi.

Alışverişim bu kadar efendim.
Bu arada göz altımda oldukça fazlaca olan yağ bezelerini aldırdım bugün. Ama son nefesi veriyordum yani. Doktor bile şaşırdı, bu yağ bezeleri buraya yerleşmiş resmen dedi. Aslında o kadar basit bir işlemken bende bir işkenceye dönüştü. Gözümden yaş damladı resmen. Ama kurtuldum o pisliklerden sonunda. Ya arkadaş benim de ne problemli cildim var sürekli bir şeyi çıkıyor. Hala küçük küçük bezelerden kaldı ama onları da göz kremiyle geçireceğiz. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

8 yorum:

  1. Güle güle kullan aldıklarını çok güzel şeyler almışsın.Kullandıktan sonraki yorumlarını da bekliyorum :)
    Bana da beklerim :)
    http://makyajesyalarim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ben de sizi takip ettim hemen :)

      Sil
  2. tatlım hangi göz kremiyle geçireceksin markası ne? demekki tek sorunlu ben değilmişim of off.Bu arada aldıkların hayırlı olsun Rimmelin o farının swatchını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avene markasının bir göz kremini verdi, bakalım inşallah etkili olur. Siz de doktora danışın ama mutlaka, çünkü ben ilk önce normal boyuttakileri aldırdım, küçükler için tedavi amaçlı buna başlayacağız.
      Farın swathcı, aksilik olmazsa yarın blogta :)

      Sil
  3. Güle güle kullanın çok güzeller:)

    Bana da beklerim:)

    http://alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Teşekkür ederim, hemen takip ediyorum :)

      Sil
  4. güle güle kullan canım aldıklarını:)
    takibimdesin tatlım banada beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Teşekkür ederim, ben de sizi takip ediyorum :)

      Sil