14 Haziran 2011 Salı

Maybelline Affinitone Fondöten

Cildimde pek kusur olduğu söylenemez. Arada bir çıkan sivilcelerimi sıktığımda oluşan izleri kapatsın, yüzüme aydınlık ve doğal bir görünüm getirsin, uygun fiyatlı olsun, suratımda kalıp gibi durmasın standartlarına uyan bir fondöten arıyordum. Araştırma yaparken bu çıktı karşıma. Watsons'dan aldım hemen :)

Çok memnunum, sivilce izlerini öyle mükemmel kapattığı söylenemez, üstünden kapatıcı geçiyorum ben ek olarak. Onun dışında yüzüme bir aydınlık veriyor, kolayca sürülüyor ve kalıp gibi durmuyor.  Ben ellerimle sürüyorum, fırçayla daha hoş duracaktır. Benimki 03 Light Sandbeige rengi. Tam uyuyor.



6 yorum:

  1. Ben fondöten kullanan biri değilim normalde ama bazı özel zamanlarda makyajın kalıcı olması açısındn ihtiyaç duyuyorum. maybelline nin bu fondöten i nasıl. hafif mi?
    Bu arada hayırlı olsun blogunuz :))

    YanıtlaSil
  2. Çok hafif bir yapısı var. Yüzümde hissetmiyorum gerçekten. Çok problemli olmayan ciltler için bence çoook ideal ama gerçekten problemli bir cilde sahipseniz bu fondöten için %100 kapatıcı diyemem ama özel günler için kullanacaksanız sadece hem ekonomik hem güzel.
    Teşekkür ederim sizinde bloğunuz hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim. Çok şükür artık cilt problemim kalmadı o nedenle sanırım ilk alacağım fondöten bu olacak :))

    YanıtlaSil
  4. Rica ederimm :) Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
  5. essence stay all day de güzel ben onu kullanıyorum bi de bunu almak istiyorum essencenin daha ucuz ama süper şimdi bunun blog yazılarını okuyorum

    YanıtlaSil